top of page
Foto del escritorLaia Carpio

Assemblea Drag: festa i reivindicació

El 9 de setembre se celebra aquest esdeveniment organitzat per Asociación Drag, on 22 artistes actuaran mentre lluiten pels seus drets.

L'Assemblea Drag és el primer gran esdeveniment de l'Asociación Drag: una plataforma formada per Drag Queens que lluiten contra les injustícies del sector. La trobada se celebrarà el dia 9 de setembre a les 20:30 h, a la sala Paral·lel 62 de Barcelona. L'objectiu de l'Assemblea és recaptar fons per actuar contra l'explotació laboral, la discriminació, els problemes de salut mental i altres aspectes negatius que afecten cada dia a les artistes que dediquen al Drag.


L'Assemblea Drag compta amb un ventall divers de vint-i-dos artistes que ho donaran tot sobre l'escenari amb shows on mostraran la seva essència més autèntica, i cada actuació es farà amb l'objectiu d'aconseguir una millora al món Drag. Cal destacar que la "millora" és col·lectiva i no individual, ja que com explica Glaciar, artista membre de l'Associación: "hem de lluitar unides, si no ho fem, no podem aconseguir un canvi real".


La gran quantitat de Drag Queens que actuaran a l'Assemblea és digne de menció, ja que en reunions de l'Associación Drag, diferents artistes han expressat la soledat que senten al sector, especialment quan comencen. Existeix una atmosfera de competitivitat i toxicitat al món Drag de Barcelona - per exemple, a través dels "concursos" que s'organitzen com a espectacles en els quals només cobra l'artista que guanya. Des de l'Associación es vol crear comunitat i unió entre les artistes, i l'Assemblea és un esdeveniment en el qual les Drags actuaran plegades per assolir un objectiu comú: acabar amb les injustícies del sector. El preu de les entrades és 12€ i ja es troben disponibles online.


Coneix les participants:


1. Santa Catalina

L'artista Cabaret més estimada de Barcelona, amb el seu estil elegant característic, ens deixarà amb la boca oberta a l'Assemblea (com ho fa sempre).





2. Kika Super Puta

La Drag s'ha emportat la victòria a la Ravalada, i a l'Assemblea us demostrarà el perquè amb el seu estil caricaturesc, que és tan únic i especial que a Dragònic ens fan falten paraules per descriure'l (només podem dir que ens encanta).



3. Àlex Marteen

Ella és cantant, DJ, col·laboradora a TV3... she's everything! La Queen todoterreno mostrarà tots els seus talents amb un show que ningú oblidarà.



4. Muerte a la Norma

Ella et pot muntar tant un show de Drag com una xerrada sobre filosofia i teoria relacionada amb el món Queer. Contra les normes i el sistema, no podia faltar a aquest esdeveniment contra les injústícies en el món del Drag (i nosaltres, encantades de gaudir amb ella).


5. Alexandra

Es diu Alexandra, perquè com a Madonna només li cal un nom per fer saber qui és. Del Raval al Paral·lel per embruixar-nos amb la seva sensualitat.



6. Aima Pharmacy

Tan imponent com icònica, Aima Pharmacy ens proporcionarà una sobredosi de Drag amb el seu espectacle sobre l'escenari del Paral·lel 62.


7. Alice Spears

La All Winner de la Ravalada arriba a l'Assamblea Drag per mostrar-nos que ella és la única Mistress of the Night amb un show tan especial com ella.


8. Dio Addams

El nostre MonSTAR i Drag King vindrà a mostrar-nos el seu art, i sense voler-ho ens ensenya la gran diversitat d'aquesta comunitat amb el seu talent.


9. Fist' Alicia

Des d'Andorra arriba aquesta artistassa amb doble identitat: investigador de dia, i Drag Queen de Nit. No sabem si té una explicació científica, però el seu talent és d'un altre món!


10. Flama

El Drag King farà un espectacle explosiu que ens deixarà a tots de cendra.




11. Gillette Antagonista

Si l'infern és tan meravellós com ella, que s'obri la terra i que se'ns emporti.


12. Glaciar

Una performer espectacular que ens deixarà glaçades amb el seu show: impressiona amb els looks, però la seva manera de moure's és inigualable.


13. Gwindolyn Addams

Que no us espanti la seva imatge tenebrosa... sota la seva aparença mística, s'amaga una artista amb un art màgic que podreu descobrir a l'Assemblea.




14. Kelly Passa

Què li Passa? Doncs que té tant de talent que revessa per les puntes de la seva cresta. Kelly és original, surt del Drag més típic per brindar-te de manera camaleònica un art que deixa bocabadat a qualsevol.



15. Krystal Karma

Darrere de tota aquesta bellesa encegadora, hi ha una gran cantant i performer. No us la podeu perdre!


16. Marikarmen Free

Una artista tan polifacètica, que la millor descripció que us podem donar és la que es fa ella mateixa: "performer a tiempo completo, Anarquista misándrica, Transgenero separatista, independentista andaluza, pero voy a misa todos los domingos!"




17. Metal Kimby

Una estrella de les Dragalades i Ravalades com la Metal Kimby no podia faltar a l'Assemblea!


18. Missla Blank

MISSLA heu-de-venir-a-veure-la-perquè-és-una-passada. El seu maquillatge és obra de museu, i les seves actuacions dignes d'un gran espectacle, com ho serà l'Assemblea Drag!


19. Tónika Leprechaun

A l'Assemblea podreu gaudir de molts tipus de Drag diferents, i la Tónika aterra a l'escenari del Paral·lel 62 per aportar la dosi de comèdia de la nit.




20. Pamela Chandelier

Amb molta classe i ganes de passar-ho bé, no podia faltar la nostra Pamela Chandelier!





21. Unique Horn

Directament des de Turquia, ara ja és tota una Raval Bitch!


22. Vilma Porux

Ella és una tia xulíssima que deixa empremta a tots els espectacles on participa. Looks, presència... el pack complert, icònica.



23. Donovan Queer Dancefloor

Per aquells que desprès de les actuacions es quedin amb ganes de més festa, podran gaudir de l'afterparty a càrrec de l Donovan Queer Dancefloor.



Comments


Altres entrades

bottom of page