top of page
  • Sílvia Pujol

Arriba la nova temporada de Rupaul's Drag Race: All Stars

La nova edició, que serà la número vuit, s’estrenarà el divendres 12 de maig


El divendres 12 de maig s’estrenarà la vuitena temporada de ‘Rupaul’s Drag Race: All Stars’. La nova edició es podrà visualitzar per la plataforma de streaming Paramount+ als Estats Units i a WOW Presents Plus mundialment.


‘World of Wonder’, la productora del concurs més famós de Drag Queens, no ha trigat gaire a posar-se en marxa. I és que, després que la quinzena temporada de ‘Rupaul’s Drag Race’ conclogués el 14 d’abril, poc més d’un mes després la franquicia llançarà una nou treball audiovisual. L’arribada de la nova edició del ‘All Stars’ a la pantalla petita es va anunciar el 18 d’agost del 2022, però la data oficial no es va revelar fins l’abril d’aquest mateix any.


Com a cada producció, ‘Rupaul’s Drag Race: All Stars’ comptarà amb 12 drags. L’elenc d’aquesta variant del programa està format per reines que van participar a darreres temporades però no van quedar en primer lloc. Les concursants tindran una nova oportunitat per emportar-se la corona i el ceptre, dissenyats per la prestigiosa firma ‘Fierece Drag Jewels’. També podrán optar a guanyar el gran premi final: 200.00 dòlars en efectiu i un any de maquillatge de la marca Anastasia Beverly Hills.


En el programa, les 12 candidates hauran de lluitar per no ser eliminades, doncs cada setmana una haurà de deixar 'Rupaul's Drag Race'. Les artistes fan una serie de proves on s'avalua el vestuari, el maquillatge, l'escenificació i, en el cas que hi hagués, el lipsync.


Les Drags confirmades

El 20 d’abril, Paramount+ va anunciar l’elenc per la nova temporada del show, format per 9 participants estadounidenques, dues portoriquenyes i una cadanenca.


La primera drag revelada va ser Alexis Michelle, concursant de la novena temporada que va quedar en cinquena posició. La novayorkina és reconeguda per les seves habilitats en cant i ball, així com per tenir el seu propi espectacle, 'Alexis, I am!'. Seguidament, va aparèixer al vídeo promocional Darienne Lake, que va acabar en quart lloc a la sisena edició. La seva especialitat són els lip sync (fer veure que s’està cantant una cançó movent els llavis): va guanyar tots els duels que va afrontar utilitzant aquesta tècnica. També formarà part del ‘All Stars’ Heidi N Closet, sisena a ‘Rupaul’s Drag Race 12’. Ella va ser coronada com a ‘Miss Congeniallity’, un títol atorgat pels fans a la reina més amable de la temporada.


La següent concursant anunciada va ser Jaymes Mansfield, que va quedar última a la novena edició. Mansfield té un canal de YouTube on puja tutorials de costura i manualitats i videos educatius sobre la història LGTB. A continuació va ser presentada Jessica Wild, sisena posicionada a la temporada dos. També va aparèixer a la ‘All Stars 6’ com a convidada especial. L’única reina que no ha participat al RPD d’Estats Units és Jimbo, que va estar a les edicions del Canadà (4t lloc) i Regne Unit (7è lloc).







Kahanna Montrese va ser anunciada com a setena integrant. Ella va participar a la onzena temporada, on va acabar en catorzena posició. La seva ‘mare drag’ és Coco Montrese, una de les Drag Queens més importants de l’escena. Kandy Muse i LaLa Ri van competir juntes a ‘Rupaul’s Drag Race 13’. La primera és l’única finalista en aparèixer en aquesta edició i la segona va quedar en desè lloc però ostenta el títol de ‘Miss Congeniality’.


Hi serà, a més, Monica Beverly Hillz, que a la temporada 5 va quedar en dotzena posició. Va ser la primera concursant que es va declarar transgènere mentre el programa s’estava rodant. L’avantpenúltima reina en ser anunciada va ser Mrs. Kasha Davis, onzena a la setena edició. Davis va audicionar per estar present al show de Rupaul des que es va crear l'exitós programa. Finalment, es va revelar que Naysha Lopez, que va quedar en novè lloc a la temporada 8, tancaria la llista de ‘Rupaul’s Drag Race: All Stars 8’.







Comments


Altres entrades

bottom of page